Domina auttaa sairasta ystäväänsä – myymällä sitomisleikkejä!

Ohhoh! Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Seksuaalisessa tilanteessa tapahtuva alistaminen on tunnettu fetissi, ja esimerkiksi poptähti Rihanna paljasti taannoin pitävänsä alistamisesta ja sitomisesta. Nyt sitomisleikeistään on avautunut amerikkalainen domina, joka kertoo yrittävänsä auttaa sairasta ystäväänsä – erikoisella tavalla.

Domina January Seraph tarjoutuu nimittäin viettämään noin 36 euron hintaan puoli tuntia lisäaikaa asiakkaidensa kanssa, jotta saisi kerättyä rahaa syöpää sairastavalle ystävälleen. Januaryn ystävä, aikuisviihdenäyttelijä Hollie Stevens sairastaa erittäin agressiivista rintasyöpää, jonka hoitoihin dominan keräämät rahat käytetään.

San Franciscossa ja New Yorkissa työskentelevä domina kertoo The Sun lehdessä, että hänelle on erittäin tärkeää tarjota apua hädässä olevalle ystävälleen. Erikoinen avustuskeräys on tuottanut myös tulosta, sillä tähän mennessä January on saanut kerättyä huimat 10.500 euroa. Tavoitteenaan naisella on päästä noin 11.400 euron pottiin.

– Hollie on liian ylpeä pyytämään itse apua, joten minä ja hänen muut upeat ystävänsä olemme tunkeilevia ja autamme häntä, piti hän siitä tai ei, selittää domina erikoista hankettaan The Sun -lehdessä.