Älytön video julki! Elefantti käyttää kännykkää – katso

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Monien mielestä ei ole mitään piristävämpää kuin katsoa verkossa videoita leikkivistä eläimistä. Välillä eläinten tekoset paljastavat niiden olevan paljon älykkäämpiä, kuin mitä voisi ajatella. Tällä elefantilla on erikoiset leikit, sillä se pelailee puhelimella.

Videolla nähdään Peter-niminen elefantti, joka käyttää kärsäänsä ihmisen käsien tavoin ja testailee Samsung Galaxy Note -älypuhelinta. Luontokappale hämmästyttää videolla puhelinta pitelevää tyttöä, kun se osaa itse valita puhelimen kappalelistasta musiikkia soimaan. Elefantti näyttää kaiken lisäksi myös heiluvan musiikin tahdissa.Kuva: YouTube

Norsu käyttää myös puhelimessa olevia soitin-sovelluksia ja soittaa muun muassa ”kitaraa” kärsällään näppäilemällä. Eläin katselee myös valokuvia ja näppäilee otoksia hänestä ja tytöstä. Lopuksi viisas eläin vielä taiteilee puhelimen piirustustoiminnolla jonkinlaisen taideteoksen puhelimen näytölle. Uskoisitko tätä näin suuresta eläimestä?