Skandaali: Mieheksi syntynyt missi halutaan Miss Universum -kisaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme viime viikolla kuinka Miss Kanada diskattiin Miss Universum -kilpailuista sen jälkeen, kun järjestäjille selvisi, että näyttävä kaunotar oli syntynyt alunperin mieheksi. Neitokainen ei ollut kertonut taustastaan kummallekaan missiorganisaatiolle.

23-vuotias Miss Kanada Jenna Talackova diskattiin kisasta, koska sääntöjen mukaan siihen saavat osallistua vain naiseksi syntyneet. Tapaus sai runsaasti huomiota ympäri maailmaa, ja nyt Jennan fanit ovat nousseet barrikadeille. He haluavat, että Miss Universum -organisaatio peruu päätöksensä ja antaa Talackovan ottaa osaa kilpailuun normaalisti. Vaatimuksen tueksi kerätään verkossa myös nettiadressia.

– Tämä on syrjintää, epäreilua ja totta puhuen oksettavaa. Hän on nainen ja ansaitsee tulla kohdelluksi naisena naisten joukossa, adressin perustanut Oscar Dimant kommentoi.

Miss Universum -kilpailun oikeudet omistaa liikemies Donald Trump.Kuva: Facebook