Kardashianien alusvaatekuvaa photoshopattiin liikaa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Rikkaat Kardashianit -realitysarjassa nähtävän perheen arjesta ei puutu dramatiikkaa. Realitysarjan seitsemäs tuotantokausi julkaistaan Yhdysvalloissa maaliskuussa, ja samaan aikaan sisarukset rahastavat suuria summia lukuisilla eri tavoilla.

Viime aikoina perheen nuoremmatkin sisarukset ovat nousseet median valokeilaan. Eniten yleisöä kiinnostavat kuitenkin televisiosarjan tähtien Kimin, Kourtneyn ja Khloen puuhat. Nyt Kardashianin vanhemmat siskokset on ikuistettu seksikkääseen bikinikuvaan, jossa naiset mainostavat Kardashian Kollection -mallistonsa uusia uima-asuja. Julkkissiskot on kuvassa photoshopattu, ja kuuma kolmikko näyttää kuvissa entistä täydellisemmältä.Kuva: Sears, Splash

Kuvassa uhkeista kurveistaan tunnetun Kim Kardashianin vyötäröä on kavennettu entisestään, jotta kuva loisi vaikutelman täydellisestä tiimalasivartalosta. Kourtney nähdään kuvassa täysin litteävatsaisena, vaikka kaunotar odottaa tällä hetkellä toista lastaan. Kuvissa tähden raskaus ei näy, joten hänen vatsakumpuaan on mitä ilmeisimmin pienennetty kuvanmuokkauksella.

Rikkaat Kardashianit -realitysarjaa on kuvattu jo kuuden tuotantokauden verran. Sarjan tuottajana toimii muun muuassa American Idol -juontaja Ryan Seacrest. Suuren menestyksensä vuoksi sarjan pohjalta on tehty myös minisarjat Kourtney and Khloe Take Miami, Kourtney and Kim Take New York ja Khloe & Lamar. Tunnetuin Kardashianin perheen jäsen Kim Kardashian äänestettiin viime vuonna ylivoimaisesti inhotuimmaksi julkkikseksi.