Kiinalaiset uhraavat iPadeja: ”Lähettävät tuonpuoleiseen”

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Apple julkaisi taannoin uuden version huippusuositusta iPad-tablettietokoneestaan. Monissa maissa tuote on jo tullut myyntiin, mutta kärsinyt esimerkiksi akku- ja yhteysongelmista. Lisäksi Apple on markkinoinut harhaanjohtavasti, että laite toimisi 4G-verkossa, kun esimerkiksi Australiassa ja Suomessa näin ei ole.

Nyt iPad-laitteet saavat kyytiä Kiinassa, jossa on määrä polttaa ensi viikolla Qingming-festivaalin yhteydessä valtava määrä iPadeja. Kyseessä eivät kuitenkaan ole aidot laitteet, vaan niiden paperiversiot.

– Ihmiset ovat ostaneet niitä kuin hullut. Ne on loppuunmyyty. Ne ovat myyneet eniten tänä vuonna. Ne ovat viimeisintä teknologiaa. Sekä vanhat että nuoret rakastavat niitä, koska ne ovat uusimpia malleja, hongkongilainen kapppias Chang kertoi uutistoimisto AFP:lle.

Tarkoituksena on polttaa sellaisia tavaroita, joita ihmiset voivat tarvita myös kuoleman jälkeen. Applen tuotteiden lisäksi roviolle on joutumassa massoittain myös televisioiden ja muiden laitteiden paperiversioita. Suomessa asiasta kertoi Tietokone.fi.

Uusimmat