Naisella uskomaton pakkomielle porkkanoihin

Ohhoh! Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Maailmalta löytyy ihmisiä joka lähtöön ja yhtä lailla myös addiktioita moneen makuun. Äskettäin TLC-kanavalla esitetyssä ohjelmassa kerrottiin naisesta, jolla on addiktio varpaankynsiensä kasvattamiseen. Nyt samaisessa sarjassa nähdään nainen, jolla on pakkomielle porkkanoihin.

TLC-ohjelman videolla kerrotaan, kuinka Zizi Howell -niminen nainen on muun muassa tatuoinut kehoonsa 35 porkkana-aiheista tatuointia. Porkkana on naisen lempivihannes – ja sen myös huomaa. Hänen kotinsa on nimittäin täytetty yli tuhannella porkkana-aiheisella esineellä. Nainen kertoo käyttävänsä päivittäin jopa viisi tuntia kokoelmansa ihailuun ja järjestämiseen.

Videolla Zizi nähdään tapaamassa Carrot Topp -julkkistähden.

Videolla Zizi kertoo, kuinka hän haluaa omistaa eniten porkkanoita koko maailmassa. Seuraa amerikkalaisnaiselle pitävät hänelle erittäin rakkaat porkkanan muotoiset pehmolelut, joita hän kutsuu omaksi porkkanayhteisökseen. Zizin pakkomielle on mennyt jopa niin pitkälle, että hän käärii joka ilta hiuksensa tavallisten papiljottien sijaan porkkanoiden ympärille.