Perheenisä tankotanssii antaumuksella – katso kuvat

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Tankotanssi on tunnetusti erotiikkaan liitetty laji, jota nykyään harrastetaan paljon myös täysin kuntomielessä. Otsikoihin on nyt noussut mies, joka kuntoilun verukkeella pääsee ihailemaan naispuolisia tanssijoita – sillä kahden lapsen isä harrastaa tankotanssia.

Daily Mail -lehti kertoo IT-alalla työskentelevästä Paul Bradleystä, joka kertoo naispuolisen ystävän innostaneen häntä aloittamaan erikoisen harrastuksensa. 53-vuotiaan miehen mukaan lajista on paljon hyötyä, sillä sen avulla hän pysyy loistokunnossa. Entinen rugbyn pelaaja ja kilpaileva painonnostaja kertoo tankotanssimisen kuuluvan rankimpiin treeneihin, joita hän on koskaan kokenut. Katso kuvat tästä.

Miehen vaimo ja lapset ovat ylpeitä tämän harrastuksesta. Bradley kertoo perheensä kerskuvan hänen tankotanssimisellaan, eikä vaimokaan ole edes mustasukkainen miehen nuoremmista, naispuolisista kanssaharrastajista. Lajista innostunut mies on jopa asentanut kellariinsa oman tangon, ja laittanut toimistoonsa esille kehystetyn tankotanssitodistuksen.