Rihanna unohti pukea ylleen? Yöpuvussa kaupungilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Rihanna on ollut viime päivinä otsikoissa lähinnä suhdehuhujen merkeissä, mutta tällä viikolla hän kiisti huhut perättöminä. Se ei kuitenkaan vielä tarkoita, etteivätkö silminnäkijöiden havainnot pitäisi paikkaansa.

Oli Rihannalla ja Ashton Kutcherilla suhde tai ei, Rihanna on tällä hetkellä Lontoossa ilman näyttelijäkomistusta. Nyt poptähti on kuvattu poistumassa Lontoossa sijaitsevasta Mandarian-hotellista asussa, jota voisi nopealla vilkaisulla pitää lähinnä yöasuna.Kuva: SplashKuva: Splash

Poptähden uusi romanssi ei ihmetytä, sillä hänen tiedetään tuntevan vetoa pahoihin poikiin. Rihanna ja hänen ex-poikaystävänsä Chris Brown ovat julkaisemassa yhteisen singlen siitä huolimatta, että viimeksi mainittu hakkasi vuonna 2009 Rihannan ja tuomittiin oikeudessa lähestymiskieltoon. Sairaalakuntoon tyttöystävänsä hakannut r&b-tähti on kirjoittanut viime aikoina Twitter-blogissaan Rihannaa haikailevia viestejä. Huhujen mukaan pariskunta on puhunut useasti puhelimessa ja heidän kerrotaan myös lähetelleen toisilleen romanttisia tekstiviestejä.