Suhdekohu paisuu: Nyt puhuu Rihanna!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Rihanna aloitti taannoin rankan kuntokuurin ja viime aikoina neitokainen onkin esitellyt upeaa vartaloaan kameroille rohkeissa asuissa. Viime päivinä hänet on nähty usein näyttelijä Ashton Kutcherin seurassa, ja nyt Hollywoodissa vellovat huhut suhteesta ja jopa avoliitosta.

Poptähti joutui äskettäin kohun kohteeksi, kun hänet bongattiin yöllisellä reissulla komediatähti Ashton Kutcherin luona. Vierailun jälkeen Rihannan kerrottiin pyytäneen Ashtonin luokseen kesäksi asumaan. Aiemmin uutisoitiin tähden tapailleen komediatähteä jo kahden kuukauden ajan.

Nyt suhdekohuille on pantu Rihannan puolesta viimein piste, kun supertähti on vastannut itse suhdeuteluihin jyrkkäsanaisesti. Rihanna hermostui, kun häneltä kysyttiin haastattelussa suhteestaan tunnettuuun komediatähteen.

– Wow, olipa pettymys kuulla tuo kysymys. Olen onnellinen ja sinkku, jos sitä haluat tietää, kertoi Rihanna Daily Mail -sivuston reportterille.

Sinkkuna viihtyvän laulajan tiedetään tuntevan vetoa pahoihin poikiin. Rihanna ja hänen ex-poikaystävänsä Chris Brown ovat julkaisemassa yhteisen singlen siitä huolimatta, että viimeksi mainittu hakkasi vuonna 2009 Rihannan ja tuomittiin oikeudessa lähestymiskieltoon. Sairaalakuntoon tyttöystävänsä hakannut r&b-tähti on kirjoittanut viime aikoina Twitter-blogissaan Rihannaa haikailevia viestejä. Huhujen mukaan pariskunta on puhunut useasti puhelimessa ja heidän kerrotaan myös lähetelleen toisilleen romanttisia tekstiviestejä.