Teinityttö syönyt 8 VUOTTA pelkkää Margherita-pizzaa – tässä syy

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Pari vuotta sitten maailmalta löydettiin nuori nainen, joka oli syönyt lähes koko elämänsä ainoastaan popcornia. Nyt Britanniassa asuu 19-vuotias teinityttö, jonka ruokaympyrä on vain hieman laajempi. Sophie Ray on nimittäin syönyt kahdeksan vuoden ajan pelkkää Margherita-pizzaa.

Walesilainen Sophie Ray on syönyt ”kunnon aterian” viimeksi kaksivuotiaana. Hän innostui tästä kyseisestä pizzasta yksitoistavuotiaana, eikä ole sen jälkeen vaihtanut ruokavaliotaan. Siihen on kuulunut siis koko tämän ajan pizzapohja, tomaatti ja juusto. Sophien mukaan hän oksentaa välittömästi mikäli maistaa jotain muuta ruokaa. Jopa pepperonimakkaran palanen saa hänen vatsansa sekaisin.

Asiasta kertoneen Telegraph-lehden mukaan neitokaisen sairaudeksi on diagnosoitu SED, eli Selective Eating Disorder. Hänellä on siis fobia kaikkia muita ruokia kohtaan, eikä hän kykene kokeilemaan uusia ruokia. Ongelma sai alkunsa, kun Sophie sairasti rajun vatsataudin kaksivuotiaana. Nykyisin neitokainen syö jopa kolme pizzaa päivässä.