Terrence Howard seksivideolla – vaimo yritti kiristää rahaa

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Muun muassa Iron Man ja Fighting -elokuvista tutuksi tullut näyttelijä Terrence Howard käy tällä hetkellä läpi katkeraa avioeroa. Nyt miehen ahdinko syvenee entisestään, sillä hänen vaimonsa yrittää kiristää häneltä rahaa.

TMZ-kertoo, kuinka Michelle Ghent Howard yrittää kiristää tulevalta ex-mieheltään rahaa uhkailemalla, että hän julkistaa miehen tähdittämän seksivideon. Menestynyt näyttelijä ei kuitenkaan ole taipunut naisen kiristykseen, vaan ovelasti nauhoitti naisen uhkailua ja kiikutti nauhan poliiseille.

Terrence Howardin ja hänen vaimonsa avioero alkaa saamaan jo melko eeppisiä piirteitä. Mies on aiemmin väittänyt Michellen olevan rasisti, ja että nainen on uhannut palkaavansa venäläisiä palkkamurhaajia tappamaan näyttelijän. Avioeron tiimoilta on myös syntynyt väkivaltasyytöksiä, joiden mukaan Michelle on hakannut miestään pulloa aseenaan käyttäen.

Terrence Howard on saanut menestyksekkään uransa aikana parjaan miespääosan Oscar-ehdokkuuden roolistaan elokuvassa Hustle & Flow. Lähitulevaisuudessa suosikkinäyttelijä nähdään Twilight-kaunotar Kristen Stewartin tähdittämässä On the Road -elokuvassa. Samaisessa elokuvassa esiintyy myös Kristen Dunst, Amy Adams sekä Viggo Mortensen.