Aiotko voittaa tänään lotossa? Tässä kuumat ökytuotteet ostoslistallesi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa arvottiin tällä viikolla maailmanhistorian suurin lottovoitto, jossa voittosumma nousi yli puolen miljardin. Myös Euroopassa summat ovat olleet suuria, joskin Suomessa niihin verrattuna lähinnä kahvirahoja. Nyt verkossa on kerätty ehdotuksia tuoreen lottovoittajan ostoslistalle.

Alla olevat tuotteet edustavat ökyilyn huippua, mutta sellaisia saa toki halutessaan hankittua jo suomalaisilla lottopoteilla. Mukana on muun muassa kultainen jalokivillä koristeltu Monopoli-peli 1,7 miljoonalla eurolla, Aurumanian kullalla ja kristallilla koristeltu polkupyörä 100.000 eurolla tai Electroluxin 15.000 euron kristallein koristeltu pölynimuri.Kuva: LuxurylaunchesKuva: OddStuffMagazineKuva: OddStuffMagazineKuva: Bomrich