TV-kaunotar raivostui kuvaajille ja viittasi härskisti suuseksiin – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Paparazzien kohteeksi joutuminen ei ole useinkaan kovin mieluisaa, mutta suurin osa supertähdistä ymmärtää sen olevan osa heidän ammattiaan ja että sitä kautta he pysyvät otsikoissa ja fanien mielissä. Nyt eräs australialainen televisiotähti on suhtautunut kuvaajiin hieman vihamielisesti.

Televisiotähti AJ Rochester oli nimittäin ulkoiluttamassa koiraansa Yhdysvalloissa Beverly Hillsissä, kun paparazzit saapuivat paikalle. Neitokainen ei ilmeisesti ollut mielestään kuvauksellisessa kunnossa, sillä hän esitteli kuvaajille kansainvälisiä sormimerkkejä ja lisäksi myös suuseksiin vittaavaa elettä. Neitokainen saanee olla rauhassa kuvaajilta viimeistään palattuaan kotiinsa.Kuva: SplashKuva: Splash