Hämmentävä luonnonoikku syntyi Sveitsissä – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla syntyy vuosittain huima määrä epämuodostuneita eläimiä, mutta vain harva niistä päätyy otsikoihin. Äskettäin Georgiassa syntyi lammas, jolla oli kuusi jalkaa. Nyt puolestaan Sveitsissä sijaitsevassa kylässä kohistaan vasikasta, jolla on myös kuusi jalkaa.

AP-uutistoimistojen mukaan kuusijalkainen Lilli-vasikan luultiin aluksi syntyvän kuolleena. Eläinlääkärin ennustus ei käynyt toteen, sillä emon kohdusta putkahtikin aikanaan ulos terhakka pienokainen. Weissenburgilainen omistaja, maanviljelijä Andreas Knutti kertoi, että lehmästä ei koskaan voi sen vioittuneen selän vuoksi tulla kunnollista lypsylehmää. Katso kuva tästä.

– En kuitenkaan mitenkään pystynyt tappamaan epämuodostunutta lehmää, koska se oli niin täynnä elämää, kertoo Andreas Knutti AP-uutisoimistolle.

Vasikasta on nyt tullut sveitsiläisen median lemmikki. Sitä on kuvattu juoksentelemassa kuuden jalkansa kanssa kesäisillä niityillä. Knutti kertoo, että jos lehmä säilyy terveenä, se pääsee tulevana kesänä toisten lehmien joukkoon laitumelle.

Uusimmat