Isä lähti asekauppaan – lapset jäivät tulikuumaan autoon

Ohhoh! · Meri Pulkkinen

Kerroimme taannoin, kuinka eräs perheenisä pakotti nelivuotiaan poikansa urheilemaan talvipakkasessa pelkissä alushousuissaan. Nyt otsikoissa on yhtä lailla järkyttävä tapaus, jossa perheenisän todellisuudentaju on pettänyt pahemman kerran.

Eräs amerikkalaismies on nimittäin jättänyt viisikuukautisen poikansa ja puolitoistavuotiaan tyttärensä tulikuumaan autoon itkemään sillä aikaa kun hän oli ostamassa itselleen aseita, Daily Mail kertoo. Texasilaisen asekaupan ulkopuolella olleesta autosta löydetyt lapset olivat olleet autossa keskenään jo puolisen tuntia, kun huolestunut ohikulkija soitti hätänumeroon.

Ulkona oli tapahtumahetkellä noin 24 astetta lämmintä ja aurinko paistoi, joten auton sisälämpötila on todennäköisesti ollut melko korkea. Huolestuttavan löydön jälkeen lasten vanhempia käytiin kyselemästä asekaupasta, mutta lasten isä vain jatkoi ostoskeluaan.

Isä ei lakannut katselemasta uusia tuliaseita edes siinä vaiheessa, kun ensihoitajat kävivät hakemassa hänen itkevät lapsensa pois autosta. Lapset olivat onneksi hyvässä kunnossa. Turvakamera kuitenkin paljasti lasten isän henkilöllisyyden, ja hänet haettiin paikalle. Nyt hulttioisää odottaa lastensuojeluviranomaisen tutkinta.