Näin kehosi paljastaa, että olet ihastunut – tässä merkit

Ohhoh! Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

On olemassa monia tapoja kommunikoida, ja puheen lisäksi kehonkielemme onkin oleellinen kommunikaatioväline. Womans Magazine -sivusto on nyt listannut kehonliikkeitä, joita tarkkailemalla opit päättelemään, onko toinen ihastunut sinuun.

Esimerkiksi katsekontakti yleensä merkitsee kiinnostusta. Jos huomaat jonkun vilkuilevan sinua silmäkulmastaan, vastaa katseeseen ja katso sen jälkeen alas. Tämä kertoo sinua katselevalle, että olet kiinnostunut. Myös toistuva vilkuilu punastumisen kera on varma ihastumisen merkki.

Puhuessasi henkilön kanssa voit selvittää, onko hän ihastunut sinuun tarkkailemalla hänen kehoaan. Jos hän on asettunut suoraan sinua päin, hän on kiinnostunut. Myös laajentuneet pupillit ovat merkki siitä, että olet herättänyt hänen mielenkiintonsa. Naisilla myös ylöspäin avoimena olevat kämmenet, hiusten kanssa leikkiminen ja liikkeessä olevat sormet osoittavat ihastumista. Miehet taas pyyhkivät kasvojaan ja hiplaavat solmioitaan tai paidannappejaan.

Muita kiinnostuksen ilmaisijoita ovat esimerkiksi kallellaan oleva pää, huulten lipominen, alahuulen pureminen sekä toisen imitointi. Kuitenkin istuma-asennossa ristityt kädet ja jalat kertovat sinulle, että hän ei ole kiinnostunut. Yhdellä kertaa toisen täydellinen tulkitseminen on vaikeaa – tämä taito nimittäin kasvaa harjoittelun ja kokemuksen myötä.