Omat viinat salaa mukana? Näin se toimii käytännössä

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailmalla tehdään vuosittain sadoittain uusia jännittäviä keksintöjä, jotka mullistavat arkipäivän rutiineja. Nyt on luotu nerokas keino alkoholin salakuljettamiseen. Amerikkalainen Freedom Flask -yritys on nimittäin lanseerannut vyölaukun, jonka voi täyttää viinalla.

Sivustolla mainostetaan, että vyölaukun voi huomaamattomasti viedä kaikkialle, jonne henkilö haluaa kuljettaa viinansa. Freedom Flask ehdottaa, että otat vyölaukun mukaan urheilutapahtumiin, konsertteihin, baareihin, golf-kentälle, elokuvateattereihin ja tylsän työpäivän piristykseksi toimistolle. Yrityksen verkkosivuilla on myös erinomainen video, jossa demonstroidaan käytännössä vyölaukun toimivuus alkoholin salakuljetusoperaatiossa.

Videolla näytetään, miten henkilö kaataa pullostaan alkoholijuomaa laukkuun ja kiinnittää sen vyölleen. Laukku painuu piiloon t-paidan alle ja sen tyhjentäminen onnistuu helposti, kun avaa housujen vetoketjun. Vyölaukussa on nimittäin pieni hana, josta viinaa voi valuttaa lasiin. Toimenpide muistuttaa kaikessa hauskuudessaan hieman virtsaamista.