Brittilehti paljasti Simon Cowellin homosuhteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosittu televisiotähti ja X Factor -formaatin luoja Simon Cowell on päätynyt viime aikoina viihdeotsikoihin muun muuassa parisuhteensa päättymisen vuoksi. Upporikas Cowell kertoi äskettäin lanseeravansa DJ-kilpailun, jossa hän etsii maailman parasta tiskijukkaa.

Cowell on ollut vuosien varrella useita kertoja homohuhujen kohteena, ja eräs epäilynsä julkisuudessa esittänyt on brittikoomikko David Walliams. Nyt miehet ovat haudanneet sotakirveensä The Sunday Mirror -lehden aprillipilaa varten. He ovat nimittäin näytelleet homosuhdetta, jonka lehti ”paljasti” tänään kuvineen aprillipilana.Kuva: The Sunday Mirror

Simon Cowell kertoi viime vuonna lahjoittavansa ex-tyttöystävilleen miljoonia eron jälkeen. Hän nimittäin kertoi hyväsydämisesti haluavansa entisten siippojensa selviytyvän jatkossakin arjesta rahallisesti. Cowellin entiset tyttöystävät eivät olekaan koskaan haukkuneet Cowellia huonoksi poikaystäväksi julkisuudessa. Televisiotähden tiedetään saavan noin 75 miljoonaa dollaria yhdestä X Factor -tuotantokaudesta.