Jennifer Nicole Leen suihkukäynti kuvattiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supermallien ja julkkisnaisten lisäksi viihdelehtien otsikoissa on viime kuukausina alkanut näkyä aikaisempaa enemmän myös fitness-malleja niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Parhaillaan amerikkalainen Jennifer Nicole Lee tekee kovaa nousua julkkiskaartiin.

Kirjailijauran menestyksekkäästi taannoin aloittanut Jennifer poseerasi äskettäin nakuna bodypaint-kuvissa, ja nyt hänet on kuvattu nautiskelemassa vapaapäivästään rannalla. Uintisession jälkeen kaunotar kuvattiin suihkussa pesemässä suolaista merivettä keholtaan.

Jennifer Nicole Lee laihdutti taannoin 30 kiloa poikiensa syntymän jälkeen ja aloitti uran fitness-harjoittelun parissa. JNL-nimelläkin tunnetulla kaunottarella Edward-aviomiehensä kanssa poikalapset Jaden ja Dylan. Miamissa asuva kuntomimmi nimettiin viime vuonna Splash Online -sivuston parhaimpien bikinikaunottarien joukkoon.