Titanic-kaunotar inhoaa My Heart Will Go On -hittiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Oscar-palkittu näyttelijätär Kate Winslet joutui viime vuonna pakenemaan henkensä edestä jouduttuaan tulipalon keskelle perheensä ja ystäviensä kanssa. Kate selvisi vaarallisesta onnettomuudesta hengissä, mutta tapaus järkytti kovasti.

Pian Suomessakin saa ensi-iltansa Titanic-menestyselokuvan uusi 3D-versio, jossa myös Winslet luonnollisesti nähdään. Nyt hän on kuitenkin paljastanut, ettei pidä kovinkaan paljon elokuvan Celine Dionin esittämästä maineikkaasta tunnuskappaleesta My Heart Will Go On.

– Se oksettaa minua. Minun ei olisi pitänyt sanoa tuota. Ei, itse asiassa se oksettaa minua, Kate Winslet kertoi MTV-kanavan haastattelussa.

Titanic-elokuvassa läpimurtonsa tehnyt näyttelijä Kate Winslet on ollut kaksi kertaa naimisissa. Hänellä on 11-vuotias Mia Honey -tytär ja kahdeksanvuotias poika Joe Alfie. Näyttelijättären tunnetuimpia elokuvia ovat muun muuassa The Holiday, Järki ja tunteet, Hamlet, Revolutionary Road ja Tahraton mieli. Kaunotar voitti parhaan naispääosan Oscar-palkinnon kuudennella ehdokkuudellaan elokuvasta Lukija.