Naisen väärennetty immenkalvo johti avioeroon

Ohhoh! · Stara.fi

Nuoren tyttöjen neitsyyttä arvostetaan lukuisissa kulttuureissa, ja monet miehet haluavat vaimonsa olevan häissä koskematon. Kerroimme viime vuonna kuinka markkinoille tuli neitsyydenpalauttamispakkaus, joka sisältää vaginaan asennettavan uuden immenkalvon.

Nyt tällaisen tuotteen käyttäminen on aiheuttanut avioeron, kun saudiarabialainen mies sai vaimoltaan yllätyksen. Pariskunnan oli määrä viettää toista hääpäiväänsä, kun vaimo oli tilannut itselleen uuden immenkalvon Kiinasta. Mies ei ollutkaan tästä yllätyksestä aivan niin innoissaan kuin vaimo odotti, sillä mies erosi sen seurauksena vaimostaan.

Asiasta kertoneen The Sharq Daily -lehden mukaan mies ryhtyi yllätyksen myötä epäilemään, että hänen vaimonsa ei olisi ollut neitsyt alunperinkään heidän mennessään naimisiin. Tuote on kaiken lisäksi kielletty Saudi-Arabiassa.