Norah Jones Staralle: ”Ajatuksissani Suomi on kaukainen maa”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Huippusuosittu laulajatähti Norah Jones saapuu ensi kesänä ensimmäistä kertaa konsertoimaan Suomeen, kun tähti nousee Pori Jazzien päälavalle Kirjurinluodossa 22. heinäkuuta. Stara soitti supertähdelle ja tiedusteli tämän kuulumisia ja tietenkin myös tunnelmia tulevasta Suomen keikasta.

– Odotan vierailua paljon, siitä tulee hauskaa. Muistan äitini käyneen Suomessa, kun olin 11-vuotias. Kaikki mitä tiedän maastanne tulee vaikutelmina häneltä. Ajatuksissani Suomi on kaukainen maa, jossa hän on joskus käynyt, Norah Jones kertoi Staralle.

Norah Jonesin tunnetuimpia kappaleita ovat Come Away With Me, Don’t Know Why ja Sunrise. Hänen albumejaan on myyty maailmanlaajuisesti yli 40 miljoonaa ja Suomessakin noin 80.000 kappaletta. Artisti kertoi haastattelussa myös Porissa kuultavasta keikkasetistään.

– Minulla on uusi bändi, joten hiomme vielä settiämme kasaan. Soitamme paljon uuden levyn kappaleita, mutta keikalla tullaan kuulemaan myös vanhaa tuotantoani, Norah Jones lupasi.

Haastattelu julkaistaan kokonaisuudessaan myöhemmin tänään.