Autoilijat hieraisivat silmiään – valtava norsu parkkipaikalla! Katso video

Viihdeuutiset · Stara.fi

Autoilijoiden tulee olla aina valppaana ja valmiina yllättäviin tilanteisiin liikenteessä. Nyt Irlannissa on sattunut tilanne, jossa todennäköisesti useampikin autoilija saattoi kuitenkin herpaantua, sillä supermarketin parkkipaikalle ilmestyi yllättäen täysikokoinen noin 4.000 kiloa painava norsu.

Corkin kaupungissa sattuneessa välikohtauksessa norsu oli päättänyt lähteä sirkuksesta omille teilleen ja päätti lähteä päiväkävelylle tutustumaan lähiympäristöön. Se suuntasi autotietä pitkin kohti keskustaa, eikä ohjaaja kyennyt estämään jättiläisen menoa. Lopulta se päätyi Blackpool Shopping Centre -kauppakeskuksen parkkipaikalle, jonka valvontakamera ikuisti tilanteen. Myöhemmin norsu saatiin ohjattua takaisin sirkukseen.