Oletko ökyrikas kalamies? Tässä sinulle uistin

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman luksustuotteiden markkinat ovat olleet jo vuosien ajan kovassa nousussa, eikä talouden taantuma ole yllättäen juurikaan vaikuttanut luksustuotteiden menekkiin. Nyt markkinoille on tullut todellinen ökytuote kalastaville ökyrikkaille.

Kyseessä on nimittäin Million Dollar Lure -niminen uistin, jonka nimi kertoo jo olennaisen. Uistin on valmistettu valkokullasta ja platinasta ja koristeltu yhteensä sadalla karaatilla timantteja ja rubiineja. Kalahoukuttimen hinta on sekin nimensä mukainen, eli sen saa omakseen miljoonalla dollarilla. Uistimen tehnyt Mac Daddy on aiemminkin hemmotellut kalamiehiä vastaavilla tuotteilla.


Kuva: Mac Daddy

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat