Angry Birds -pomo Staralle: ”Iron Sky näytti toisella kerralla vielä paremmalta”

Digi · Stara.fi

Suomalainen Iron Sky -elokuva sai Suomen ensi-iltansa tällä viikolla Tampereella. Mukana juhlissa oli myös Angry Birdsin luoneen Rovion johtaja Peter Vesterbacka. Stara tiedusteli The Mighty Eaglelta heti tuoreeltaan tunnelmia elokuvasta.

– Tosi hyvältä näytti. Näin sen jo toistamiseen, kun kävin myös Yhdsyvaltojen ensi-illassa Austinissa pari viikkoa sitten. Se näytti toisella kerralla vielä paremmalta, kun sitä pystyi katselemaan rauhassa. Nyt pystyin katsomaan miten mielettämän siistejä efektejä ja miten hyvää duunia Samuli ja tiimi on tehnyt. Näytti tosi hyvältä, Peter Vesterbacka kertoi Staralle.

Rovio on tuotteistanut Angry Birds -pelinsä historiallisen laajasti ympäri maailmaa, ja The Mighty Eagle näkisi myös Iron Sky -elokuvassa mahdollisuuksia tuotteistamisen saralla.

– Kyllä siinä on potentiaalia vaikka mihin. Siinä on aina omat haasteensa, mutta onhan tuossa paljon potentiaalia tuotepuolella ilman muuta. Iron Skyssä on tosi hyvä ambitiotaso, että tehdään suoraan tuotetta, joka toimii maailmalla, Rovio-johtaja totesi.

– Ei siis tehdä vain johonkin pieneen Suomi-sceneen, vaan se on sellainen genre-elokuva, joka löytää faninsa joka puolelta maailmaa. Sellaisia juttuja tarvitaan Suomessa enemmän.