Rihanna julkaisi upean kuvansa netissä – katso

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Rihanna on ollut viime päivinä otsikoissa lähinnä suhdehuhujen merkeissä, mutta tällä viikolla hän kiisti huhut perättöminä. Se ei kuitenkaan vielä tarkoita, etteivätkö silminnäkijöiden havainnot pitäisi paikkaansa.

Muutama päivä sitten Lontoossa kuvattu Rihanna on nyt ehtinyt jo Japaniin, jossa hän markkinoi uutta Battleship-elokuvaansa. Neitokainen julkaisi samalla Twitter-blogissaan valokuvan, jossa hän istuskelee tokiolaisen hotellin ikkunalla upeiden maisemien edessä.Kuva: Splash

Rihanna ja hänen ex-poikaystävänsä Chris Brown ovat parhaillaan julkaisemassa yhteisen singlen siitä huolimatta, että viimeksi mainittu hakkasi vuonna 2009 Rihannan ja tuomittiin oikeudessa lähestymiskieltoon. Brown Twitter-blogissaan Rihannaa haikailevia viestejä. Huhujen mukaan pariskunta on puhunut useasti puhelimessa ja heidän kerrotaan myös lähetelleen toisilleen romanttisia tekstiviestejä. Silti Rihanna on kiistänyt suhteen lämpenemisen.