Salama iski lottoajaan

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Vanhassa sanonnassa vertaillaan lottovoiton ja salamaniskun osumisen mahdollisuuksia, ja nyt sanonta on osoittautunut todeksi. Amerikkalainen mies on nimittäin kokeillut lottovoiton ja salamaniskun todennäköisyyksiä.

Kansasin osavaltion Wichitassa asuva 48-vuotias Bill Isles osti torstaina kolme Mega Millions -lottokuponkia, kun jaossa oli 656 miljoonan ennätyspotti. Myöhemmin samana päivänä hän oli seisoskelemassa kotinsa tapapihalla, kun salama iski häneen. Mies kuuli yllättäen suuren pamauksen, näki valtavan valkoisen välähdyksen ja lensi selälleen.

Mies sai iskusta lieviä vammoja ja muun muassa rytmihäiriöitä, mutta selvisi hengissä, KAKE News uutisoi. Myöhemmin mies pyysi ystäviään ostamaan hänelle kymmenen lottokuponkia lisää, koska hän halusi selvittää voisiko salamaniskun saanut voittaa lotossa. Lottopotti meni kuitenkin toisaalle.