Valokuvausilmiö Draping hauskuttaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Olemme kertoneet viime kuukausien aikana kuinka maailmalla on syntynyt useita valokuvausilmiöitä, jotka ovat levinneet nopeasti. Rajuimmat ihmiöt, kuten planking, ovat vaatineet myös ihmishenkiä.

Nyt tuorein valokuvausilmiö Draping on saanut innoituksensa Mad Men -televisiosarjan tunnuksesta, jossa sarjan hahmo Don Draper poseeraa käsi sohvan päällä. Valokuvausilmiölle on omistettu jo oma verkkosivusto, jossa kuvia julkaistaan Facebookin ja Twitterin lisäksi.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat