Huh, tässä vuoden rajuimmat mahapläiskät – katso

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalta löytyy lukemattomia sekopäisiä lajeja, joiden maailmanmestaruuksista kilpaillaan. Esimerkiksi Suomessa on järjestetty sekä saunomisen että eukonkannon mestaruuskisoja. Nyt Australiassa on järjestetty mahapläiskän maailmanmestaruuskisat.

Verkossa julkaistussa koosteessa nähdään kisan parhaimpien urosten suoritukset, eivätkä ne menneet kaikki aivan kivuttomasti. Esimerkiksi Uuden-Seelannin joukkueen edustaja Carl Jackson näyttää mallia niin kivuliaasta tempauksesta, ettei hän ole päästä altaasta ylös.


Kuva: YouTube

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat