100 euroa oli liikaa – Adelen helikopteri vaihtui taksiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulajatähti Adele joutui äskettäin hurjien väitteiden kohteeksi, kun ranskalaisen juorulehden mukaan hän esiintyisi kotipornovideolla. Tähti itse kiisti väitteet ja kertoi haastavansa lehden oikeuteen. Nyt Adele on otsikoissa ”tarkan markan naisena”.

Supertähti on nimittäin vaihtanut menopelinsä helikopterista taksiin erikoisesta syystä. Nuori supertähti olisi joutunut maksamaan Cinderfordin kaupungissa sijaitsevan Speech House -hotellin helikopterikentän käytöstä noin sata euroa laskeutumiskerralta, mutta se oli tähdelle liikaa.

Hotellinjohtaja kertoi Daily Mail -lehdelle saaneensa puhelun, jossa kertoi soittajalle hotellin veloituksesta. Hinta oli kuitenkin liikaa, joten Adele tiimeineen päätyi käyttämään helikopterin sijaan taksia. Viime kuussa Adele kertoi siirtyvänsä käyttämään helikopteria, koska oli kyllästynyt Lontoon alueen ruuhkiin.

Soul-laulaja Adele teki äskettäin näyttävän paluun Grammy-palkintogaalassa pitkän sairauslomansa jälkeen. 21-albumillaan supertähdeksi noussut Adele joutui viime vuonna leikkaukseen, jossa hänen äänihuulistaan poistettiin hyvälaatuinen kasvain. Samalla supertähti kertoi taannoin Vogue-lehdelle, että hän aikoo vetäytyä musiikkiuraltaan neljäksi tai viideksi vuodeksi. Laulajattaren menestysalbumi 21 oli vuonna 2011 maailmaan myydyin levy.