Avaruusalusten parkkipaikka löytyi Ranskasta?

Ohhoh! Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Avaruusolentojen olemassaolo on kiehtonut ihmistä jo pitkän aikaa. Avaruusintoilijat etsivät alituisesti merkkejä alieneiden olemassaolosta. Nyt eräs ranskalainen vuori on saanut heidät innostumaan, sillä sen uskotaan olevan avaruusalusten ja -olentojen salainen parkkipaikka.

Jopa 100.000 ihmisen uskotaan vaeltavan Pic de Bugaraghin vuorelle Etelä-Ranskaan myöhemmin tänä vuonna. Astrologisten ennustusten mukaan joulukuun 21. päivä lopettaa 5.125 vuoden syklin Maya-kansan kalenterissa. Tämä aika näyttäytyy joillekin tuomiopäivänä, toisille taas uuden, rakkaudellisemman aikakauden alkuna. Osa new age -intoilijoista uskoo vuorelle majoittautuneiden avaruusolentojen pelastavan heidät tuomiopäivän koittaessa.

1.230 metriä korkea vuorenhuippu on aiheuttanut mystisiä spekulaatioita maantieteellisen sijaintinsa vuoksi. Sen on ajateltu inspiroineen Jules Vernen Matka Maan Keskipisteeseen -teosta ja Steven Spielbergin Kolmannen asteen yhteys -elokuvaa. Vuori on herättänyt new age -ihmisten huomion, koska ihmeellisesti sen huipulla olevat kivet on määritetty vanhemmaksi kuin pohjalla oleva kiviaines. Heidän mukaansa kivi lähettää myös erityistä värähtelyä.

– Vuosi 2012 aloittaa uuden aikakauden ja ihmiskunnan kärsimyksen kehä loppuu. Bugarach on eräs maapallon päächakroista, ja paikka välittää ympärilleen parantavia energioita, kertoo Jean-niminen hippi Mirror-lehdelle.

Alueelle on jo matkustanut jo lähes 20.000 hippihenkisiä ihmistä, jotka ovat herättäneet Ranskan viranomaisten huolen. Nämä pelkäävät hippien ryhtyvän rituaaleihin, joilla voi olla arvaamattomia lopputuloksia. Bugarachin kylän asukkaat sen sijaan uskovat vierailijoiden määrän vähentyvän ennalleen tärkeän päivämäärän jälkeen.