Donkeyboy saapuu Suomeen Weekend Festivalille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kovassa Nosteessa oleva norjalainen Donkeyboy sekä yhdysvaltalainen Odd Future Wolfgang Kill Them All saapuvat Espoon Weekend Festivalille elokuussa. Uusiksi kotimaisiksi huippunimiksi on festivaalille 17. ja 18. elokuuta kiinnitetty Cheek ja Poets Of The Fall.

Donkeyboyn vuonna 2009 julkaistu debyyttialbumi Caught In A Life nousi kyseisen vuoden myydyimmäksi levyksi Norjassa yli 115.000 kappaleen myynnillä. Donkeyboyn uudelta Silvermoon-albumilta julkaistu City Boy -single on noussut listaykköseksi Norjassa ja Tanskassa ja on Top 10 -joukossa myös Ruotsissa ja Suomessa.

Los Angelesista kotoisin oleva Odd Future on lyhyessä ajassa noussut yhdeksi kohutuimmista alternative-rapmusiikin yhtyeistä. Kokoonpanossa vaikuttavat myös omilla soolourillaan menestyneet Tyler The Creator sekä laulaja Frank Ocean joka on ehtinyt työskennellä mm. Jay Z:n ja Kanye Westin kanssa heidän Watch The Throne -yhteisalbumillaan. Yhtyeeseen kuuluvat myös räppärit Hodgy Beats, Earl Sweatshrit, Domo Genesis ja Mike G.