Günther, Captain Jack ja Movetron Kalajoen Juhannukseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kalajoen Juhannuksessa juhli viime vuonna 44.000 vierasta. Tänä vuonna tapahtuma odottaa samaa kävijämäärää, ja on jälleen panostanut viihteelliseen ohjelmaan. Ruotsista tapahtumaan saapuu Ding Dong Song ja Teeny Weeny String Bikini -biiseistään tuttu Günther ja Saksasta ysärieurodance-yhtye Captain Jack.

Kalajoen Juhannuksessa myös kotimainen dance-yhtye Movetron nousee lauteille yhdessä liettualaisen Vaida-artistin kanssa. Kokoonpano osallistui myös Liettuan Euroviisukarsintoihin. Sääntöjen mukaan esityksen pääsolistin tulee olla kyseisen maan kansalainen ja Vaida valikoitui pestiin.

Näiden lisäksi tapahtuman vahvistettuja esiintyjiä ovat myös esimerkiksi Popeda ja Michael Monroe sekä Petri Nygård, Fintelligens, JVG ja Cheek.