Kolarisuma halvaannuttanut Tampereen: ”Välttäkää autoilua!”

Ohhoh! · Stara.fi

Kerroimme hetki sitten Tampereelta Lempäälään johtavalla moottoritiellä tapahtuneesta valtavasta ketjukolarista, joka on katkaissut liikenteen Tampereelta etelään. Kolarissa on mukana varovaisen arvion mukaan jopa lähes sata autoa.

Ketjukolarin takia liikenne ruuhkautui täysin Tampereen keskustaan saakka, minkä jälkeen autoilijat ryhtyivät etsimään toisia reittejä etelään. Sen jälkeen myös muilla etelään johtavilla teillä tapahtui erittäin heikossa ajosäässä useita kolareita ja ketjukolareita. Myös liikenne Lempäälästä Tampereelle on moottoritiellä toistaiseksi jumissa.

Katso kuvat kolarisumasta tästä.Kuva: Stara

Kolarit ja ruuhkat ovat tukkineet lisäksi myös Hervannan ja Hatanpään alueen liikenteen. Tampereen keskustasta ei siten pääse tällä hetkellä etelään edes tavallisimpia kiertoteitä. Autot kannattaakin jättää toistaiseksi parkkiin ja odottaa tilanteen selviämistä. Myös liikenne Tampereelta Jyväskylän suuntaan on poikki moottoritiellä, kun Karkuvuoren tunnelin kohdalla tapahtui vakava onnettomuus.