JUURI NYT: Valtava ketjukolari moottoritiellä Tampereella – katso kuvat kolaripaikalta!

Ohhoh! · Stara.fi

Tampereen moottoritiellä on hetki sitten sattunut massiivinen kymmenien autojen ketjukolari. Kymmenet kolarit ja peräänajot ovat tukkeuttaneet täysin Helsinkiin päin johtavan moottoritien.

Kolarisuma alkaa noin kymmenen kilometriä Tampereelta etelään päin ja on tukkeuttanut koko moottoritien Tampereelle saakka. Staran saamien tietojen mukaan kolarissa on mukana kymmeniä ajoneuvoja, kuten henkilöautoja, rekkoja ja linja-autoja. Ainakin yhden rekan moottoritilasta nousee liekkejä.

Juuri tulleiden tietojen mukaan kolarisuma kasvaa edelleen. Ensimmäiset hälytysajoneuvot ovat vasta saapumassa paikalle. Alla tuoretta kuvamateriaalia paikan päältä. Ensimmäisessä kuvassa nähdään ketjukolarin alkupiste.

Kuva: Stara

Kuva: Stara

Kuva: Stara

Kuva: Stara

Kuva: Stara

Kuva: Stara

Tampereen alueella muitakin ketjukolareita. Nyt myös moottoritiellä on ketjukolari molempiin suuntiin. Tässä lisäksi lukijan kuva Karkunvuoren tunnelin liepeillä hetki sitten tapahtuneesta vakavasta onnettomuudesta. Näiden kuvien perusteella auto kannattaa jättää tänään ainakin Pirkanmaalla kotiin.

Kuva: Lukijan kuva