Syöpäsairas teinipoika antoi supertähdelle pakit

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Supersuosittu kantrilaulajatar Taylor Swift yllätti äskettäin kuolemansairaan faninsa pyytämällä tätä kavaljeerikseen The Academy of Country Music –palkintogaalaan. Leukemiaa sairastava teinipoika sai taannoin laulajatähden huomion Facebook-ryhmällään, jossa hän toivoi pääsevänsä Taylor Swiftin kanssa koulunsa päätöstanssiaisiin.

Kantritähti joutui ensin kieltäytymään tanssiaiskutsusta kiireisen aikataulunsa vuoksi. 22-vuotias neitokainen ei kuitenkaan unohtanut syöpää sairastaa faniaan, vaan pyysi tätä treffeille palkintogaalaan. Nyt 18-vuotiaan teinipojan kerrotaan kuitenkin peruuttaneen odotetun treffi-illan supertähden kanssa. Kevin McGuire –niminen nuorukainen joutui nimittäin sairaalaan vain päivää ennen sovittua tapaamista.

– Juttelin juuri Kevin McGuiren kanssa. Hän ei voi hyvin, eikä pääse kanssani ACM-gaalaan. Muistakaa häntä ajatuksissanne. Korvaan tämän jotenkin sinulle Kevin, Taylor Swift kirjoitti Twitter-blogissaan.

McGuiren Victoria-sisko perusti taannoin Facebookin ryhmän, jonka avulla hän yritti saada Taylor Swiftin syöpää sairastavan veljensä tanssiaispariksi. Paljon huomiota keränneeseen ryhmään liittyi yli 90.000 jäsentä. Teinipoijan sisko kertoi supertähdelle treffien peruuttamisesta Facebookin välityksellä.

Taylor Swift julkaisi vuonna 2010 neljännen albuminsa Speak Now. Laulajan tuorein albumi on ollut kriitikoiden ja kuuntelijoiden ylistämä, sillä tähti on kirjoittanut levyn jokaisen kappaleen itse. Swift on aiemmin seurustellut muun muuassa Taylor Lautnerin, Jake Gyllenhaalin, John Mayerin ja Joe Jonaksen kanssa. Jonasin kerrottiin taannoin jättäneen Swiftin 27 sekunnin pituisella puhelinsoitolla.