Hakattu Justin Bieber parantelee vammojaan lehdessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituin teinitähti Justin Bieber täytti taannoin 18 vuotta ja pian sen jälkeen hänet nähtiin hakattavana Complex-lehden verisissä kohukuvissa. Kyse oli tietenkin lavastuksesta, mutta monet fanit ottivat kuvat liiankin tosissaan. Nyt veistä käännetään fanien haavoissa.

Complex-lehti on nimittäin julkaissut samaan teemaan liittyen myös uuden kuvan, jossa Justin Bieber parantelee pahoinpitelyssä saamiaan vammoja. Tyylinä on perinteinen ja hyväksi havaittu kyljys poskella. Mikäli vanhat merkit pitävät paikkansa, tulevat fanit suivaantumaan tästäkin kuvasta.Kuva: ComplexKuva: Complex

Verkossa julkaistiin äskettäin Bieberin synttärikemuista kuvia, joissa nähdään, kuinka teinitähti pussailee tyttöystävänsä Selena Gomezin kanssa. Fanien mielestä teinipopparit nauttivat juhlissa alkoholia, sillä heidän mielestään Bieber ja Gomez näyttävät kuvissa selvästi humaltuneilta. Yhdysvalloissa Bieber on alkoholin juomiseen alaikäinen vielä kolmen vuoden ajan, mutta kotimaassaan Kanadassa teinitähti saa juoda alkoholia.