Crazy Town -laulaja taistelee hengestään – vajosi koomaan!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suurimmalle osalle ihmisistä Crazy Town -yhtyeestä tulee varmasti ensimmäisenä mieleen bändin vuonna 2000 ilmestynyt Butterfly-hittibiisi. Sittemmin jo hajonneen yhtyeen solistina toimineen Shifty Shellshockin terveydentilasta on nyt noussut huolestuttavia uutisia.

TMZ-sivuston mukaan Shifty, oikealta nimeltään Seth Brooks Binzer, on ollut viime torstaista asti koomassa. Miestä hoidetaan sairaalassa Los Angelesissa, mutta hänen tilassaan ei ole tapahtunut muutoksia. Vielä ei ole selvää, miksi laulaja vajosi koomaan, mutta huumeiden epäillään liittyneen tapahtuneeseen.

Crazy Townin hajottua 2000-luvun alkupuolella miehen ongelmat lisääntyivät huomattavasti. Shifty Shellshock on muun muassa ollut kahdesti mukana amerikkalaisjulkkisten kuntoutumista seuranneessa Celebrity Rehab -realitysarjassa huumeongelmiensa takia. Hänen kamppailuaan eroon huumeista seurattiin myös Celebrity Rehabin kaltaisessa Sober House -realitysarjassa, mutta yrityksistään huolimatta muusikko pidätettiin aiemmin tänä vuonna kokaiinin hallussapidosta.