Teinikomistus kertoo: ”Pelkään kaljuuntumista”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Irlantilais-englantilainen One Direction -yhtye on noussut nopeasti teinityttöjen suursuosikiksi ympäri maailmaa. Britannian X Factor -kilpailussa syntynyt bändi niittää parhaillaan menestystä myös Suomessa. Bändin pojille asetettiin äskettäin Amerikan kiertueellaan erikoinen seksikielto.

Nyt One Direction -yhtyeen sinkkukomistus Harry Styles on kertonut eräästä pelostaan. 18-vuotias teini-idoli on paljastanut pelkäävänsä kaljuuntumista. Kiharistaan tunnettu Styles on keksinyt keinon, jolla säilyttää tavaramerkikseen tulleet hiuksensa hyväkuntoisina mahdollisimman pitkään.

– Olen huolissani siitä, että kaljuunnun. Minua pelottaa, että hiukseni putoavat päästäni. Varon nykyään laittamasta liikaa hiustuotteita tukkaani, kertoo Harry Styles The Sun -sivustolle.

One Direction -yhtye perustettiin X Factor -ohjelmassa, kun viisi nuorta miestä ei yksinään menestynyt kisassa. Heitä pyydettiin perustamaan bändi, ja sen jälkeen menestystä on tullut roppakaupalla. Yhtyeen ensimmäinen single What Makes You Beautiful nousi suoraan brittilistan ykköseksi ja esikoisalbumi Up All Night julkaistiin marraskuussa.