Beyonce epäilyttävän hyvässä bikinikuosissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Beyonce ja räppäri Jay-Z saivat äskettäin esikoisensa keisarinleikkauksella Lenox Hill -sairaalassa New Yorkissa. Pienokaisen nimeksi tuli Blue Ivy Carter. Beyonce teki nopeasti paluun parrasvaloihin, kun kaunotar esitteli kuvaajille hoikkaa vartaloaan.

Beyoncen raskauden todenperäisyyttä ihmeteltiin jo raskauden aikana, sillä kuvissa vauvamasu näytti aidon sijaan tekovatsalta. Tuoreet kuvat ovat vain kiihdyttäneet näitä epäilyjä, sillä Beyonce on nykyisin upeassa bikinikunnossa. Nyt hän on itse julkaissut verkossa kuvan, jonka aiheuttaa jälleen uusia epäilyksiä.

Kuva: Tumblr

Tältä Beyonce näytti jo pari viikkoa sitten.

Kuva: Splash

Beyonce tuli kuuluisaksi jo 16-vuoden ikäisenä Destiny’s Child -yhtyeen menestyksen myötä. Hän kertoi olevansa onnekas, koska on saavuttanut niin paljon jo niin nuorena. Uransa aikana 16 Grammy-palkintoa vastaanottanut ja yli 75 miljoonaa albumia myynyt Beyonce on yksi maailman menestyneimpiä artisteja. Taannoin kaunotar kertoi, ettei aio pitää äitiyslomaa, koska ei halua ajatella raskautensa olevan “ikään kuin sairaus”.