Näyttävä James Bond -tempaus avaa Lontoon Olympialaiset

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Tämän vuoden kesäolympialaiset järjestetään Lontoossa. Kisat keräävät miljoonittain katsojia paikan päälle ja kotikatsomoihin. Eräs kisojen odotetuimmista hetkistä ovat sen avajaiset ja olympiatulen sytyttäminen.

Olympalaisten avajaisissa nähdään yllättävää ohjelmaa, sillä kuuluisa 007-agentti James Bond saapuu paikalle poikkeuksellisen tyylikkäästi. The Sun -lehden tietojen mukaan itse Englannin kuningatar Elizabeth II on kutsunut tämänhetkisen ”James Bondin” Daniel Graigin esiintymään avajaisissa salaisen palvelun agenttina.

Mies filmaa parhaillaan Buckinghamin palatsissa videota, joka esitetään avajaisissa jopa miljardeille ihmisille. Minielokuvassa Bond hyppää laskuvarjolla keskelle olympiastadionia ja avajaisseremoniaa.

Trainspotting-ohjaajan Danny Boylen ohjaamalla videolla saatetaan huhujen mukaan nähdä myös kuningatar cameo-roolissa. Graig hyppää lisäksi oikeasti Bondina stadionille avajaisiltana. Kohtaus nähdään olympiastadionilla 27. heinäkuuta. Spektaakkeli juhlistaa samalla Englannin kuningattaren 60-vuotista hallitsijuutta ja James Bond-filmien 50-vuotista suosiota.