Petri Nygårdista ennennäkemättömiä kuvia: ”Räps filmaten!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme viime viikolla, että Suomen kohutuin räppäri Petri Nygård julkaisee uuden albuminsa 25. huhtikuuta. Nyt on selvinnyt, että samaan aikaan levyn kanssa julkaistaan myös Räps filmaten -niminen valokuvakirja, jossa Nygård nähdään seikkailemassa keikkamatkoillaan kulissien takana.

Kuvakirjassa Nygårdia nähdään peräti 96 sivun verran valokuvaaja Julius Konttisen otoksissa. Räppärin uudella levyllä vierailevat esimerkiksi Klamydia, Emel, Obelix ja Aajee. Viime viikolla Nygård paljasti Staralle, että mukana on myös kotimainen jääkiekkotähti.

– Juurikin oon viime viikolla luovuttanut uuden levyni masteroitavaksi, eli kaikki on valmista. 24. huhtikuuta Mun mielestä -niminen levy tulee kauppohin. Sanotaan niin, että mielenkiintoisia vieraita on tulossa. Levyllä on mukana myös suomalainen kiekkolegenda, Petri Nygård kertoi Iron Sky -elokuvan ensi-iltajuhlissa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat