Seksitemput, joita kannattaa kokeilla – ainakin kerran elämässä

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Väljähtyneimpäänkin parisuhteeseen voivat tuoda lisäjännitettä erilaiset seksitemput, jotka repäisevät pariskunnan irti kaavamaisista seksikuvioista. Pienilläkin ideoilla lemmenleikkeihin voidaan saada toivottuä säpinää aikaiseksi. Nyt Glamour-sivusto on listannut tekniikat, joilla piristät parisuhdetta ja aloitat suhteessanne uuden kuherruskuukauden.

Jokaisella meistä on fantasioita. Jos olet suhteessa ja unelmoit koppalakista ja käsiraudoista, älä anna turhan ujouden estää sinua toteuttamasta toiveitasi. Roolileikkien kautta voitte pariskuntana harrastaa seksiä erilaisten ihmisten kanssa ilman, että petätte toisianne. Leikkien kautta voi myös ilmaista itsessään olevia eri puolia helpommin.

Harrasta seksiä luksustiloissa. Mikään ei saa ihmistä tietylle tuulelle paremmin kuin kaunis ja loistelias ympäristö. Tee lomamatka tai viikonloppureissu ja rentoudu hotellilomalla rakkaasi kanssa. Ympäröi itsesi kauniilla huonekaluilla, buffet-aamiaisella ja pukeudu hienoimpiin vaatteisiisi, niin ruokit sensuaalisesti kaikkia aistejasi ennen varsinaisia lemmenpuuhia.

Kiinnijäämisen riski on kutkuttavan houkuttava, joten seksi julkisella paikalla saattaa kuulua toteuttamattomiin unelmiisi. Sinun ei tarvitse olla itsensäpaljastaja kokeaksesi tilanteen jännittäväksi, etsi siis mielitiettysi kanssa hämärä parkkipaikka tai kosketelkaa toisianne elokuvateatterin pimeydessä.

Sex on the beach ei turhaan ole kuuluisan drinkin nimi, sillä orgastinen makujuoma on saanut inspiraationsa aidosta tuhmasta rantatilanteesta. Lemmenleikit aalloilla ja hiekalla ovat paitsi huiman romanttista ajanvietettä, myöskin rusketut samalla auringossa nakuillessasi.

Saippuavaahdossa on jotain hyvin sensuellia, jonka voit todeta itse rakkaasi kanssa yhteisessä kylpyhetkessä. Seksi kylpyhuoneessa on ehkä aliarvioiduin tapa nauttia rakastelusta. Peilit luovat kiinnostavat näkymät rakkaallesi, ja voit jopa sytyttää kynttilöitä kylpyammeen reunalle luomaan romanttista tunnelmaa.

Riidan jälkeen seksi on täynnä kipunointia. Haluat lyödä häntä tai vähintään huutaa keuhkojesi pohjasta. Hyvä! Kanavoi tuo intensiteetti myrskyisiin suudelmiin, jotka pehmentävät riidan kuin riidan. Älä kuitenkaan unohda, että unohtumattomat aktit eivät ratkaiset suhteenne ongelmia, vaikka niistä voikin nauttia hyvillä mielin.

Löysä sunnuntaipäivä ja ei mitään tekemistä? Mikäs sen ihanampaa kuin viettää koko päivä kullan sylissä sängyssä ja loikoilla yhdessä laiskasti. Rento seksi vahvistaa yhteistä sidettänne ja luo hellyyttä välillenne. Rentoutukaa yhdessä, nukkukaa päiväunia ja syöttäkää mansikoita toisillenne lakanoiden välissä.