Adelen hygieniapaljastus ihmetyttää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulajatähti Adele joutui taannoin ilkeiden kommenttien kohteeksi, kun muotisuunnittelija Karl Lagerfeld kommentoi laulajan olevan hänen mielestään ”hieman liian lihava”. Lausunnosta aiheutui kohu, jonka jälkeen laulaja on laihtunut yli kuusi kiloa.

Nyt Adele on kertonut haastattelussa erikoisen hygieniapaljastuksensa, sillä hän ei pese juuri koskaan hiuksiaan. Supertähti kertoi Glamour-lehden haastattelussa käyttävänsä ainoastaan vettä hiustensa huuhtelemiseen.

– Huuhtelen hiukseni vain vedellä. Eilen illalla pesin hiukseni shampoolla ensimmäisen kerran kahteen kuukauteen, Adele paljasti Glamour-lehden haastattelussa.

Soul-laulaja Adele teki äskettäin näyttävän paluun Grammy-palkintogaalassa pitkän sairauslomansa jälkeen. 21-albumillaan supertähdeksi noussut Adele joutui viime vuonna leikkaukseen, jossa hänen äänihuulistaan poistettiin hyvälaatuinen kasvain. Samalla supertähti kertoi Vogue-lehdelle, että hän aikoo vetäytyä musiikkiuraltaan neljäksi tai viideksi vuodeksi.