Älä ärsytä virtahepoa – tässä siitä hengenvaarallinen osoitus

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Virtahevot ovat rauhallisen näköisiä jättiläisiä, jotka ovat useimmille suomalaisille tuttuja lähinnä säästöpossuista. Todellisuudessa ne ovat kuitenkin hengenvaarallisia petoja. Nyt siitä on taas saatu konkreettinen osoitus, kun virtahepo hyökkäsi turistien kimppuun.

Virtahepo on erittäin vaarallinen eläin, sillä erittäin aggressiiviset virtahevot kykenevät suuresta koostaan huolimatta juoksemaan valtavalla nopeudella ja tappamaan ihmisen yhdellä puraisulla. Tällä kertaa turistit selvisivät jättiläisen iskusta säikähdyksellä, koska olivat safariautonsa suojissa.

Kerroimme taannoin kuinka Etelä-Afrikasta löydettiin pariskunta, jolla on virtahepo lemmikkinä. Humphrey-niminen virtahepo nousi nettitähdeksi, kun videot sen perhe-elämästä julkaistiin verkossa. Sittemmin perhe-elämä kuitenkin päättyi traagisesti, kun 1.200 kilon painoinen Humphrey puri isäntänvä Marius Elsin kuoliaaksi.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat