Hammaslääkäri myönsi: Kerää julkkispotilaidensa hampaita!

Ohhoh! Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen tohtori Bill Dorfman tunnetaan julkkisten suosimana hammaslääkärinä. Mies on tullut tunnetuksi muun muassa televisiosarjoista Hurja muodonmuutos ja Tohtorit. Dorfman on luonut monille Hollywood-tähdille näiden hurmaavan valkoiset hymyt.

Itsekin loisteliaan hammaskaluston omistava mies on nyt tehnyt ällöttävän paljastuksen. Hammaslääkäri nimittäin kertoo ottavansa hoitamiensa tähtien hampaita säilöön ja toivoo jonain päivänä saavansa hyvän summan myymällä ne ebay-sivustolla.

– Otan oikeasti talteen kuuluisien ihmisten hampaita, kun vedän ne ulos. Kerään niitä, jotta voin joskus myydä ne. En voi kuitenkaan kertoa, kenen hampaita minulla on, koska se rikkoisi potilaan ja lääkärin välisen luottamuksen, kertoo Bill Dorfman TMZ-sivustolle.

Dorfman väittää tarjoavansa hampaita ensiksi potilailleen. Jos nämä eivät ota niitä mukaansa, hammaslääkäri pistää ne yksityiseen kokoelmaansa. Dorfmanin kollegojen mukaan ei ole laitonta säilyttää potilaiden hampaita, mutta monet heistä pitävät miehen toimintaa sairaana.

Äskettäin Dorfmanin kerrottiin hoitaneen kohuissa ryvettyneen Lindsay Lohanin purukalustoa. Miehen internet-sivuilla nähdään muun muassa Jessica Simpson, Usher, Ozzy Osbourne, Eva Longoria ja Anne Hathaway mainostamassa tämän palveluja.