Nälkäpeli-komistuksen härski kuva leviää verkossa – katso

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suzanne Collinsin huippusuositun Nälkäpeli-kirjasarjan ensimmäinen elokuvaosa keräsi satojen miljoonien tulot avausviikonloppunaan. Yhdysvalloissa tieteiselokuva teki kautta aikojen kolmanneksi suurimman avaustuloksen, noin 155 miljoona dollaria.

Samalla jättimenestyksen saaneen elokuvan näyttelijät ovat nousseet seuratuiksi tähdiksi. Peeta Mellark -roolihahmoa elokuvassa esittävä Josh Hutcherson on noussut etenkin teinityttöjen päiväunien kohteeksi. Nyt kovassa nosteessa oleva 19-vuotias teinitähti nähdään eräässä nettikuvassa hieman erikoisessa asennossa.

Verkossa leviävässä kuvassa nähdään, kuinka Josh Hutcherson poseeraa härskissä asennossa susipatsaan edessä. Veikeällä hymyllä poseeraava teinitähti on nimittäin asettanut jalkovälinsä eläinpatsaan auki olevan suun eteen.Kuva: Tumblr

Yhdysvaltojen Kentuckyssä varttunut Josh Hutcherson aloitti näyttelijäuransa 2000-luvun alussa. Hän sai uransa alkuvaiheilla pieniä rooleja muun muuassa televisiosarjoissa House Blend, Teho-osasto ja Line of Fire. Näyttelijä seurusteli taannoin Disney-kaunotar Vanessa Hudgensin kanssa, mutta pariskunta erosi lyhyen romanssin jälkeen. Tällä hetkellä teinitähti elää sinkkuna.