The Jersey Shoren kulisseissa kuohuu – seksiä, exiä ja uskottomuutta

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Kohutusta amerikkalaisesta Jersey Shore -realityohjelmasta tunnetuksi tullut realitytähti Snooki, oikealta nimeltään Nicole Polizzi, tunnetaan ohjelman myötä nykyisin jo ympäri maailmaa. Viime aikoina neitokainen on ollut otsikoissa raskautensa merkeissä.

Realitytähti odottaa parhaillaan esikoislastaan kihlattunsa Jionni LaVallen kanssa. Pariskunta meni taannoin pikavauhtia kihloihin raskaushuhujen kiihdyttyä. 24-vuotiaan realitytähden elämään ei kuitenkaan tällä hetkellä kuulu pelkästään vauvaonnea, sillä The National Enquirer -lehti kertoo Snookin kihlatun pettävän realitytähteä ex-tyttöystävänsä kanssa.

Raju huhu saattaa olla totta, sillä lehti kertoo pitävänsä hallussaan valokuvia, joissa Jionni nähdään läheisissä tunnelmissa ex-tyttöystävänsä Erica Weckslerin kanssa. Jionnin kerrotaan tekstailevan ja soittelevan entiselle seurustelukumppanilleen jatkuvasti. Lähteen mukaan Snooki ei tiedä salasuhteesta mitään.

Pienikokoinen realitytähti on kertonut julkisesti, kuinka raskaus tuli hänelle yllätyksenä. Neitokainen kuitenkin odottaa malttamattomana lapsensa syntymää. Snooki on jopa sanonut, että hänestä tulee MILF, koska saa lapsensa näin nuorena. Jos lapsi on poika, hänen nimekseen kerrotaan tulevan Jionni Jr., Lorenzo, Tommy tai Tony. Tyttölapsen nimeä tähti on kertonut vielä miettivänsä.

Snooki alkaa pian tähdittämään Jersey Shore -realitysarjan Shore-sisarohjelmaa kollegansa Jenni Farleyn, eli Jwoww’n, kanssa. Muutoksia on kuitenkin jouduttu tekemään, sillä sarjan piti alunperin kertoa kaksikon ystävyyssuhteesta. Nyt sarjan kerrotaan tulevan keskittymään Snookin raskausaikaan. Sarjan tekoon on tosin liittynyt muitakin värikkäitä vaiheita. MTV-televisiokanava joutui äskettäin pettymään, kun New Jerseyn Hobokenin pormestari Dawn Zimmer ei antanut kuvauslupaa kaupungissaan Shore-sarjalle. Pormestarin mukaan Snookin tulo nimittäin aiheuttaisi “painajaismaisen fanihysterian”.