Nicki Minaj, unohditko pukea housut? Katso kuvat Nokian bileistä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supersuosittu naisräppäri Nicki Minaj esiintyi jokin aika sitten Super Bowl -tapahtuman puoliajalla poptähti Madonnan kanssa. Neitokainen kertoi äskettäin suudelleensa Madonnan kanssa tämän Give Me All Your Luvin -kappaleen musiikkivideon kuvauksissa.

Nyt Hollywoodin isopeppuisimpiin naisiin lukeutuva 29-vuotias Nicki Minaj on kuvattu juhlimassa suomalaisen Nokian uuden Lumia 900 -puhelimen lanseerausta New Yorkin Times Squarella. Bileiden punaisella matolla otettujen kuvien perusteella poptähti oli unohtanut pukea housut jalkaansa.Kuva: SplashKuva: Splash

Nicki Minaj, oikealta nimeltään Onika Tanya Maraj, on syntynyt Trinidadissa ja Tobacossa. Hän sai levytyssopimuksen Young Money Entertainment -yhtiön kanssa elokuussa 2009 ja on hiljalleen tekemässä läpimurtoaan. Hänen esikoislevynsä Pink Friday julkaistiin 19. marraskuuta 2010, mutta jo pari vuotta aiemmin hän voitti Vuoden naisartisti -palkinnon Underground Music Awardseissa.