Homoparin addiktio: Käyttänyt 32 000 euroa vintage-kodinkoneisiin

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailmalta löytyy ihmisiä joka lähtöön ja yhtä lailla myös addiktioita moneen makuun. Äskettäin TLC-kanavalla esitetyssä ohjelmassa kerrottiin naisesta, jolla on addiktio varpaankynsiensä kasvattamiseen.

Nyt samaisessa sarjassa nähdään yhdysvaltalainen homopari, jonka suuri addiktio on kerätä vanhoja kodinkoneita. Harvalle imurointi ja pyykinpesu tuottaa yhtä syvää tyydytystä kuin amerikkalaisille Fredille ja Robertille. Pariskunta on nimittäin kerännyt jo 15 vuoden ajan vintage-pesukoneita, leivänpaahtimia, imureita ja tehosekoittimia. Heidän kokoelmassaan on kodinkoneita yli 40.000 dollarin, eli 32.000 euron, arvosta.

– Talostamme ei löydy huonetta, jossa ei olisi vintage-kodinkoneita. Meillä on ainakin 15 juomasekoitinta, kahdeksan tehosekoitinta, 300 imuria ja kahdeksan leivänpaahdinta, kertoo pariskunta TLC-kanavan videolla.

Fredillä ja Robertilla on yhteensä 400 kodinkonetta kokoelmassaan. Miehet kertovat koneiden olevan myös käyttöä, eikä pelkästään katsomista varten. Molemmilla on omat suosikkinsa, sillä Fred rakastaa imureita ja Robert pesukoneita.